Een passie voor HORECA?
Sluit je dan vlug aan bij ons zaal- of keukenteam en kom iedere dinsdag of donderdag een handje helpen om onze gasten culinair te verwennen...
De hulpkok voert voorbereidende werkzaamheden (mise-en-place) in functie van warme en koude keukenbereidingen uit. Hij verwerkt ingrediënten door het toepassen van basiskooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen.
Hij ontvangt en controleert de bestellingen.
Hij organiseert, volgt keukenprocessen op en geeft instructies aan keukenmedewerkers.
De hulpkelner voert de voorbereidende werkzaamheden (mise-en-place) voor de zaal en de bar uit. Hij helpt bij het onthaal en de bediening van de klanten. Hij ruimt de tafels af na de dienst en verzorgt de mise-en-place voor de volgende dienst.
De kelner organiseert de zaal en geeft instructies aan de hulpkelner. Hij begeleidt klanten, geeft menu– en drankadvies en handelt de betalingen af. Hij beheert tevens de voorraad, plaatst bestellingen en berekent de kostprijs.
De medewerker snackbar-taverne verzorgt de keukenbereidingen, de bardienst en de bediening van de klanten in een snackbar-taverne. In een sneldienstrestaurant past hij sneldienstrestauratietechnieken toe en bedient de klanten.
De opleiding medewerker snackbar-taverne bestaat uit 2 modules: